Sök:
Så här applicerar du motiv

1.  Drag av det vita skyddspappret.

2.  Placera motivet på plagget (med klistersidan mot plagget). Tänk på att vara noga med att mäta ut så motivet hamnar rätt. T ex om motivet ska sitta på en tröja så tag gärna på tröjan först och klistra dit motivet på ett ungefär där du vill ha det. Tag sedan försiktigt av tröjan och mät in det så det kommer exakt där du vill ha det. Tänk på att mitten på tröjan inte är mitt på din rygg eller ditt bröst utan oftast är någonstans i midjehöjd.

3.  Lägg gärna en handduk eller ett bakplåtspapper ovanpå för att skydda ditt strykjärn.

4.  Pressa försiktigt på motivet i ca 10-20 sek. Stryk inte fram och tillbaka för då kan kristallerna rubbas ur sitt läge. Plasten tål värme men var noga med plaggets rekommendation. OBS! Använd inte ånga.
Jag brukar använda 2 prickar på strykjärnet är jag sätter fast motiv för att sedan höja värmen (om plagget tål högre värme) när jag tagit bort klisterfilmen)

5.  Låt svalna helt. Kristallerna blir väldigt varma så var försiktig.

6.  Drag försiktigt bort den genomskinliga klisterfilmen.

7.  Om kristaller sitter kvar på plasten. Lägg tillbaka filmen och upprepa från 4 tills alla kristaller sitter fast på plagget.

8.  Vänd plagget ut och in och pressa från avigsidan en stund. Höj värmen om plagget tål det. 

Nu är det klart.

Tvättråd: Tvätta alltid plagget med avigsidan ut och gärna i tvättpåse. Max 40 gr C. Undvik sköljmedel då detta försämrar limmets kvalitet.
Textalk Webshop